۱۳۸۹ اسفند ۷, شنبه

The koffe tea , چهوه , le cafe tea

par Kourosh Garegani, samedi 26 février 2011, 01:05
 
فرهنگ چای خوردن به پنج است
اوّل چای را داغ دم میخورند و با دست چپ پذیرا میکنند
چون آرام کننده قلب است و آنرا در هر زمانی میتوان میل نمود
دوّم چای را به ابتداء در یک زیر استکان
و استکان کمر باریک ملاحظه مکنند و بعد میچشند
سوّم چای می بایست لب سوز و لب دوز و لب ریز باشد
تا آن طعم مرگ را به خاطر آورد
چهارّم چای میبایست قند پهلو باشد
و آنرا میتوان با شیر و آب لیمو همراهی نمود
پنجم چای میبایست چشم خروسی برنگ
و آژان ندیده در کمیت و کیفیت باشد

فرهنگ قهوه خوردن به پنج است
اوّل قهوه را تلخ میخورند و با دست راست پذیرا میکنند
دوّم قهوه را در فنجان به همراه شکلات سیاه یا کیک یا کنیاک میخورند
سوّم قهوه را کوچک و معین و بزرگ و با یک لیوان آب مینوشند
چهارّم قهوه را در ابتداء با عطرش میل میکنند
چون بیدار کننده و هوشیاری آورنده میباشد
و اعتیاد و خمیده گی را از بین می برد
و دستگاه عصبی را قوی میکند
پنچم قهوه را صبح و بعد از ظهر می نوشند

فرهنگ چهوه خوردن به پنج است
وقتی چای و قهوه را باهم به میزانی معین
مخلوط میکنند چهوه بوجود میآید
اوّل چهوه را به دو دست مینوشند
دوّم چهوه را به تنهائی میل مکنند
سوّم چهوه را قبل از نوشیدن به قطره ای
بیاد خالق و نیاکان به زمین میریزند
چهارّم چهوه را با عسل همراهی میکنند
پنجّم چهوه آرام کننده قلب و هوشیار کننده ذهن میباشد
و بنام یار و نگار و دلدار و دلبر و دوست میل میگردد

کوچک شما سفیر کلام سافر بابا
کوروُش گره گانی بروکسل ٪ بلژیک
A.P.P. KourOsh Garegani
Brussels Capital
Royaume De Belgique


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر